Elektrische Installaties

De huidige elektrische installaties dienen zo veel mogelijk uit het zicht te worden gewerkt. Veel mensen weten zelfs helemaal niet wat er voor nodig is om de lamp te kunnen schakelen of een stopcontact te kunnen gebruiken waar stroom op staat. Dit hoeft u ook niet allemaal te weten, want dat is juist het vakgebied van DVI- techniek.

Wilt u gaan nieuw bouwen of gaan verbouwen of uw meterkast is aan vervanging of uitbreiding toe, u wilt graag krachtstroom of deze installatie uitbreiden, DVI- techniek kan u adviseren en u een geheel vrijblijvende offerte aanbieden.

DVI- techniek  ontwerpt, realiseert en onderhoud elektrotechnische installaties voor al uw doeleinden in de woningmarkt, Utiliteit, winkels, zorginstellingen, bedrijven, en scholen, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Vervangen verouderde groepenkast of installatie

U heeft een pand of woning die gebouwd is voor 1997. De kans is groot dat u nog een groepenkast heeft zonder of met te trage aardlekschakelaars. Naast het gevaar voor brand is daar ook nog eens het gevaar voor uw eigen gezondheid middels elektrocutie.

Bij verbouw of uitbreiding van de groepenkast is het raadzaam deze gelijk te vervangen. Ook is het verstandig de bedrading te controleren, woningen met gevaarlijke oude canvas geïsolerde bedrading komen namelijk nog steeds voor! Aarzel niet en vervang dit zo snel mogelijk.

DVI- techniek kan er voorzorgen dat uw installatie weer aan de huidige eisen voldoet.

Mocht u een keuringsrapport nodig hebben om een verzekering te kunnen afsluiten dan brengen we u graag in contact met een gespecialiseerd extern bedrijf.

DVI- techniek is van mening dat wanneer bedrijven zelf hun keuring uitvoeren er minder kritisch gekeken wordt en dat een eventueel foutje sneller onopgemerkt blijft. Gezien het om uw veiligheid gaat is alleen perfect acceptabel!